Proefwerk - album

Nieuw: confituur van de meester-chocolatier

25/6 - Neuhaus associëren we natuurlijk met Belgische kwaliteitspralines, maar de eerste van de Belgische chocolatiers heeft nog meer in...

Lees meer
 
Getest: 'à la plancha’, de Ninho van Barbecook

De plancha is een typisch Spaanse baktechniek die een mooi alternatief is voor de klassiek BBQ. Wij testen de Barbecook Ninho 2.0.

... Lees meer
 
Getest: Cooking Chef Major van Kenwood

Machines die het koken (en roeren,) van je overnemen: het is even wennen want het is bijna tegennatuurlijk het maken van je kostje over te laten aan een machine. Kenwood noemt zijn Cooking Chef '...

Lees meer
 
Mooi en snel: Domina

Zestig jaar geleden was Lagostina de eerste om een snelkookpan op de markt te brengen gemaakt in 18/10 inox.  Als eerbetoon aan de Casa Mia van toen stelt Lagostina nu hun nieuwe snelkookpan...

Lees meer
 
* Overal BBQ met de Cobb

Ik zag hem toevallig staan in een kampeerwinkel: de Cobb. Volgens de verkoper kon je er overal veilig outdoor mee koken. Koken jawel, want de Cobb bleek meer dan een wat vreemd uitziend...

Lees meer
 
La machina per la pasta fatta in casa

Ofte de ‘pastamachine’. Natuurlijk kan je gedroogde pasta kopen, maar verse pasta heeft toch net dat 'ietsje' meer. Met dit kleine, maar wel robuuste, machientje van Imperia maak je zelf in no...

Lees meer
 
Proefwerk - Frietjes bakken met lucht

Nieuw! Revolutionair!... Om de haverklap krijgen we van slimme marketingjongens en – meisjes enthousiaste berichten over weer een nieuw product, weer een nieuw toestel dat zoveel beter, sneller,...

Lees meer
 

 

 

 

 

 

 
 
de tafel van Tine - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia & partners