Serax stelt nieuwe servieslijn Nouvelle Table voor

image Printervriendelijke versie

Op Maison & Objet in Parijs stelde Serax zijn nieuwe servieslijn Nouvelle Table voor. De servieslijn is een samenwerking van Serax met Merci de illustere modeboetiek, annex conceptstore, annex ontwerpstudie, annex …. in de historische Parijse wijk Haut-Marais. (mpd)

De collectie is ontworpen als een puzzel: de twaalf stukken van deze à-la-carte-collectie kunnen op elkaar gestapeld of in elkaar gepast worden. Zodoende ben je, net als bij de samenstelling van het menu, volledig vrij om ook je eigen stempel op je tafel te drukken en de vormen af te stemmen op je culinaire bereidingen. Vier platte borden, vier diepe borden en een beker vormen een geheel met een schaal uit esdoornhout (in drie formaten) die ook nog dienst kan doen als deksel.

Maar voor Merci zijn de vele mogelijke combinaties nog niet genoeg! Merci wil oneindig veel mogelijkheden scheppen door deze nieuwe generatie tafelaccessoires aan te bieden in vier verschillende kleuren: Mastiek, Storm, Oker en Inktzwart. Zo kun je voor monochroom kiezen, een combinatie van twee kleuren op tafel zetten, of een mix van alle kleuren gebruiken. Leef je maar uit: verras je gasten, bedenk receptjes op basis van dit scala aan kleine bordjes, accentueer de kwaliteit van het eten en stimuleer de smaakpapillen.


Niets mag ontbreken aan de Nouvelle Table-collectie, daarom heeft Merci ‘bestek’ bedacht dat veel kleiner is dan de traditionele modellen. Vier stuks uit esdoornhout en drie uit geslagen metaal - lepel, vork/lepel, mes, smeermes, keukenvork, drietand, tang -, waarmee je kunt prikken, smeren, snijden … om je op een speelse manier kennis te laten maken met onze nieuwe manier van eten. Ook het essentiële glaswerk is niet vergeten. Ze omvat drinkglazen in twee formaten, eenvoudig van vorm, gemaakt uit geblazen en gegoten textuurglas, die volledig harmonieus opgaan in het geheel.

La Nouvelle Table oogt niet alleen vriendelijk, vrolijk en creatief, maar is ook stevig en praktisch. Bovendien zijn alle borden ovenbestendig (tot 250° C).

 

 

Boho, het nieuwe biostreekbier


adv 
In het koninkrijk van het bier laten biobieren het minst van zich horen, maar toch zijn ze steeds talrijker. Nu is het Boho van Belgian Brew Factory dat zijn intrede doet op de Belgische markt... lees meer

 

 

 
 
de tafel van Tine - Visserij 199 - 9000 Gent - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia - Site by 2Mpact