LEENTJE DE LEEUW

Printervriendelijke versie

"In 2013 was ik in het kader van een reeks reportages voor de krant Het Laatste Nieuws in Chicago. Ik interviewde er een Vlaming over zijn leven in de Windy City. We bleven in contact en werden verliefd. Na heel wat heen en weer gereis, besliste ik vorig jaar om de grote stap te zetten en samen met mijn zoontje de oversteek te wagen. En het bleek de juiste beslissing, want de liefde voor zowel de man als de stad wordt met de dag groter. Ondertussen werkte ik ook enkele originele stadswandelingen uit waarbij gastronomie absoluut aan bod komt, want Chicago is een heus mekka voor foodies." www.chica-go.us

Leentje De Leeuw

Blog 

Een plantaardig bestaan? Géén mission ‘impossible’
13/8 In mijn vrienden- en kennissenkring zijn de flexitariërs, pescotariërs, vegetariërs en veganisten al lang geen uitzonderingen meer en dat kan ik alleen maar toejuichen. Ondertussen is het genoegzaam bekend dat minder of helemaal geen vlees eten tal van voordelen heeft... lees meer (augustus 18)

Eerste halal lifestyle beurs in de VS
Toen bekend werd dat Chicago gaststad zou zijn voor de allereerste halal beurs op Amerikaanse bodem was mijn journalistieke nieuwsgierigheid meteen geprikkeld. En zo stond ik op een vrijdag in april in een grote evenementenhal, vol halal eten, mode, reizen en nog veel meer. Wat volgt is een beknopt verslag van een interessante namiddag... lees meer (mei 2018)

Alles wat u altijd al wilde weten over ... de Chicago hotdog
Beginnen doen we met een bescheiden brokje geschiedenis. De oorsprong van de typische Chicago hotdog met zijn vele toppings ligt bij Fluky’s, een joods hotdogkraam ... lees meer (april 2018)
 

 

 

 

 

 

 

 
 
de tafel van Tine - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia & partners