Dinner in de Antwerpse Sky

image Printervriendelijke versie

Voor zijn eerste Antwerpse editie, van 19 tot 23 september 2017, serveert Dinner in the Sky een uitzonderlijk menu op grote hoogte: 4 Antwerpse chefs, samen goed voor maar liefst 5 sterren, gaan van de grond aan het Antwerpse Havenhuis, dat onlangs in een nieuw jasje werd gestoken door Zaha Hadid Architects. 

De chefs:
Viki Geunes van 't Zilte**
Bart De Pooter van De Pastorale**
Olivier Devinck van Kommilfoo*
Wout Bru van Brasserie Bru

De sterrenchefs zullen er op 50 meter hoogte hun beste creaties voorschotelen, terwijl de 22 gasten een onvergetelijke gastronomische ervaring beleven met een uniek uitzicht op ‘t Stad. Iedere dag laat één van de sterrenchefs de genodigden genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies onder de Antwerpse sterrenhemel.

Reserveren: www.dinnerinthesky.be/antwerpen/nl

 

 

Boho, het nieuwe biostreekbier


adv 
In het koninkrijk van het bier laten biobieren het minst van zich horen, maar toch zijn ze steeds talrijker. Nu is het Boho van Belgian Brew Factory dat zijn intrede doet op de Belgische markt... lees meer

 

 

 
 
de tafel van Tine - Visserij 199 - 9000 Gent - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia - Site by 2Mpact