GROM, “De echte smaak van Italiaans ijs”

Printervriendelijke versie

advertorial   De dag starten met “un caffè”, flaneren door pittoreske straatjes, lokale marktjes ontdekken waar de geur van verse basilicum en zongerijpte tomaten overheerst, uitgebreid aperitieven op de gezelligste pleintjes, dineren “con la familia” of “con tu amore”, de avond afsluiten met een hemelse “Gelato”. “Mamma Mia”, dat klinkt als “La bella Italia” en smaakt ook helemaal als GROM!

Het allereerste ijssalon van de vrienden Frederico en Guido opende in 2003 in Turijn. Hun droom groeide uit tot een internationaal succesverhaal met tal van GROM-vestigingen in onder andere Parijs, Malibu, New York en Tokio. Nu brengt GROM de echte smaak van Italiaans ijs naar de winkelrekken van supermarkt Delhaize in België.

 

Met haar verse ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de hoogste kwaliteit (zonder aroma’s, kleurstoffen, emulgatoren of gluten) waan je je in een échte authentieke Italiaanse Gelateria. De focus ligt op smaak. Zo neemt GROM de tijd om op hun eigen boerderij in Italië de beste ingrediënten te telen, alsook de perfecte balans te vinden voor hun gelati.

Want zeg nooit “ijs” tegen de échte Italiaanse gelato! Waarom niet? Gelato bevat minder vet, minder lucht en vooral veel meer smaak! Momenteel smul je van 6 verschillende smaken waaronder pistacchio, met stukjes gekarameliseerde pistachenoten of caffè, waarin je de espresso kan proeven. De fruitliefhebbers hebben de keuze uit fragola (met zoete aarbeien) of limone (met frisse citroen). Voor de echte zoetekauwen is er cioccolato (donkere chocolade, cacao en stukjes donkere chocolade) en uiteraard de signature flavour, crema di Grom, een heerlijke mix van maïskoekjes, gouden eigeel en stukjes donkere chocolade.

Tot slot maakt ook de leuke, vernieuwende verpakking het plaatje compleet.

GROM is exclusief verkrijgbaar bij Delhaize. De prijs voor een pint (460ml) bedraagt € 7,49

 

 

 

 

 

 
 
de tafel van Tine - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia & partners