Boho, het nieuwe biostreekbier

Printervriendelijke versie

advertorial  In het koninkrijk van het bier laten biobieren het minst van zich horen, maar toch zijn ze steeds talrijker. Nu is het Boho van Belgian Brew Factory dat zijn intrede doet op de Belgische markt.

De gedachte achter dit bier is dat bio een manier van leven, van denken is. En als het niet alleen hip maar ook nog eens lekker en verfrissend is, dan is het nog beter! Belgian Brew Factory kan niet alleen prat gaan op een bio-certificaat, het werkte ook met Belgische hoppesoorten en lokale producenten. Een evenwichtig recept dat resulteert in een dorstlessend en gemakkelijk te drinken bier (5,2% alcohol voor het witbier, 4,5% voor het blond bier).

Boho is een zomers bier met een felgele kleur met een intens witte schuimkraag, verkrijgbaar in blond en wit. Het is fris, zacht, kruidig en fruitig. Uitstekend om te drinken met mosselen, een scampislaatje of pizza.

Boho  www.bohobeer.be

Adviesprijs: blond 1,49€ - wit 1,59€
Verkooppunten: Selectie van Delhaize, Prik&Tik, Districo, Delicatessen

 

 
Wijnen uit Franse Sud-Ouest komen naar Gentadv.  IGP Côtes de Gascogne, AOC Saint Mont, AOC Madiran, Pacherenc du Vic-Bilh,… mooie appellaties die zich op 25 november, tijdens een gezellige zondag, vestigen in Gent samen met hun wijnboeren om hun prachtige wijnen te laten ontdekken. In de warme Hall 16 (Dok Noord) komt een kleine groep van 9 wijnboeren speciaal uit het Zuidwesten naar Gent ... lees meer

 

 
 
de tafel van Tine - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia & partners