Chefs & Meesters

De koude vis gaat in de nog warme marinade waardoor de stukken lichtjes gaar worden, en vooral heel veel smaak opnemen. Het frisse visvlees contrasteert mooi met de aardse smaak van de bietjes.”...

Lees meer
 

Wild is een echt seizoensproduct dat slechts enkele maanden op een jaar beschikbaar is. De tijd dat wild 'moest' besterven en de smaak dan werd gecamoufleerd met zware bereidingen, is gelukkig...

Lees meer
 

Michelin beloonde in de selectie 2017 een aantal talentvolle jonge chefs die in grote huizen hun vak leerden. Dat je daar met het nodige talent en de nodige portie lef succesvol in kan zijn,...

Lees meer
 

Zonet werd in de aanwezigheid van de pers en van meer dan 700 genodigden uit de restaurantwereld de langverwachte uitgave 2017 van de Gault&Millau-gids voorgesteld. De anonieme inspecteurs van...

Lees meer
 

De Jeneverfeesten staan elk jaar in het teken van de Hasseltse godendrank: de jenever. Sinds zondag prijkt er een nieuwe ster aan het uitgebreide jeneverfirmament. Giovani Oosters lanceerde...

Lees meer
 

Neuhaus stelt dit weekend hun nieuwe praline-collectie voor: World's Top Chefs. De collectie is ontstaan uit de samenwerking tussen Neuhaus en negen internationaal befaamde chefs. Ons land wordt...

Lees meer
 
koken & tafelen algemeen

 

 

 

 
 
de tafel van Tine - Visserij 199 - 9000 Gent - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia - Site by 2Mpact