TVT-masterclass 'Rauwemelkse kazen' door kaasmeester Frederic Van Tricht

image Printervriendelijke versie

Op 25 september organiseert 'de tafel van Tine' zijn eerste TVT-masterclass. Thema is 'rauwemelkse kazen'. De meester van dienst is Frederic Van Tricht, kaasmeester bij Kaasaffineurs Van Tricht. Info & inschrijvingen: redactie [at] detafelvantine [dot] be


De TVT-masterclass 'Rauwemelkse kaas' gaat door op 25 september (14 tot 17 uur) in het atelier van Kaasaffineurs Van Tricht (locatie Brouwerij De Koninck, Boomgaardstraat 1-3, 2018 Antwerpen).Met kaasmeester Frederic Van Tricht duiken we onder in de wereld van de rauwemelkse kazen en ontdekken waarom rauwemelkse kazen zoveel smaakvoller zijn. Wat is nu precies rauwemelkse kaas? Hoe wordt rauwemelkse kaas gemaakt? Welke soorten zijn er? Is rauwemelkse kaas wel veilig? ... Tijdens een drie uur durende masterclass met proeverij kom je alles te weten over rauwemelkse kaas.

De deelnameprijs bedraagt 70 euro per persoon (aantal deelnemers is beperkt tot 16). Dank om te storten op de Triodos-rekening van 'de tafel van Tine' B82 5230 8040 2668. De reservatie is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Info & inschrijvingen: redactie [at] detafelvantine [dot] be

 

koken & tafelen algemeen

 

 
 
de tafel van Tine - Visserij 199 - 9000 Gent - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia - Site by 2Mpact