De lekkerste agenda van Vlaanderen

Chocoladesalon l 2>4 maart l Brussel

Chocolatiers, koks, banketbakkers en jong talent verwachten u in Tour & Taxis voor een viering van Belgische chocolade in al zijn vormen. Meer dan 130 deelnemers komen samen op een oppervlakte van 8000 m² die volledig aan chocolade en cacao is gewijd. Het thema van deze nieuwe editie – Chocolade & Cacao: het Grote Avontuur – brengt hulde aan de creativiteit en passie van een hele stiel. Chocoladeliefhebbers, bereid u maar al voor op een boeiende reis die al uw zintuigen op scherp zal zetten! 
Brussel Chocoladesalon 

 
Fourchette l 9>11 maart l Gent

Fourchette is een culinair event van Michaël Vrijmoed (Vrijmoed), Joost Arijs (Patisserie & Chocolaterie Joost Arijs), Sam D’Huyvetter & Thomas Schmidt (Boulevard).In het weekend van 9,10 en 11 maart brengen zij elf ultragetalenteerde topchefs samen in de Gentse Eskimofabriek. Verdeeld in 2 culinaire teams stellen ze elk een uniek vijfgangenmenu samen. Fourchette

 
Antwerpen Proeft l 10>13 mei l Antwerpen

​Sterrenchefs, gesmaakte restaurants, bekende koppen en de betere foodtrucks bieden op Antwerpen Proeft signatuurgerechten in degustatievorm aan. Gratis kookdemonstraties en culinaire workshops met AEG-professionals zijn andere attracties van ons festival. Proeven, zien en actie, dat is wat je wilt op dit dagje uit met vrienden of familie.Antwerpen Proeft verwelkomt je aan de Waagnatie tijdens het lange weekend van Hemelvaart, van donderdag 10 mei tot zondag 13 mei. Met indoor én outdoor stands, bars en terrassen kunnen we alle weersomstandigheden aan. Bij ons zit je altijd goed. Antwerpen Proeft

 

 

 

 
 
de tafel van Tine - Visserij 199 - 9000 Gent - info@detafelvantine.be - Disclaimer - verantwoordelijke uitgever: mdmedia - Site by 2Mpact